Erik wil een bus naar Utopia 2 halen en verbouwen

Erik wil een bus naar Utopia 2 halen en verbouwen

Erik en Jessie staan op het Utopia 2 terrein wanneer Erik een idee oppert. Ik wil een bus verbouwen begint hij zijn verhaal. Ik dacht aan een lange bus, die ik in drie delen kan opdelen. Twee slaapplekken en een permanente B&B. Jessie knikt, maar merkt op dat er dan vier B&B’s zijn. We zouden het wel online kunnen zetten zodat de mensen later kunnen boeken, dan hebben we zekerheid dat de kosten worden gedekt voegt hij eraan toe. Erik knikt maar legt uit dat hij geen haast heeft om uit de caravan te verhuizen. Merel wil daarentegen wel graag een eigen slaapplek en ik vind dat ze dat verdient. Jessie is het met hem eens maar denkt dat er straks meerdere bewoners zullen komen die een eigen slaapplek willen. Ik denk er nog even over na benadrukt hij. Wat later zitten Erik en Merel samen achter de computer bussen te zoeken. Deze vind ik echt leuk zegt Merel terwijl ze naar het scherm wijst. Dan wil ik de stoeltjes allemaal panter maken. Zal er een bus in Utopia 2 komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *