Adriaan zijn bakkerij groeit, de oven is binnen nu nog een werknemer!

Adriaan zijn bakkerij groeit, de oven is binnen nu nog een werknemer!

Jessie en Erik staan op het Utopia 2 terrein wanneer Adriaan ter sprake komt. Ik wil een werknemer voor hem regelen om hem te helpen in de bakkerij begint Jessie. Mijn idee is om wellicht een vrouw van buiten de poort te zoeken voegt hij eraan toe. Erik vindt het een goed idee en denkt dat Adriaan hier wel blij van gaat worden. Wat later besluit Jessie te peilen naar wat voor type vrouw hij moet zoeken. Hij loopt de caravan in waar Adriaan op bed ligt te rusten. Ik ben bezig met het project totale ontlasting van Adriaan zegt Jessie vrolijk. En ik vroeg me af hoe een mooie vrouw voor jou eruitziet? Adriaan denkt na. Het maakt me niet zo veel uit, als ik maar een goed gesprek met haar kan voeren zegt hij dan. Jessie knikt en voegt eraan toe dat ze ook geen moeite moet hebben met hard werken. Absoluut antwoordt Adriaan. Oké bedankt voor de informatie. Ik ga weer verder zegt Jessie.

Iets later gaan de poorten van Utopia 2 open. Goedemiddag roept de man die binnenkomt. Ik kom wat spullen brengen voor Adriaan zegt hij enthousiast. Adriaan komt eraan gelopen. De man heeft een aantal grote pakketten mee. Jens, Jessie en Erik schieten Adriaan te hulp. Adriaan heeft een oven binnengekregen voor in de caravan. Sinds Adriaan is begonnen met het bakken van veganistische producten, komen er veel bestellingen binnen en moet hij groeien. Zal het Jessie lukken om een werknemer te regelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *