Brandon heeft een leuk idee, een progressie wand om een killerbody te krijgen

Brandon heeft een leuk idee, een progressie wand om een killerbody te krijgen

Franny, Shelley, Lotus en Brandon zijn bij elkaar gekomen om te gaan sporten. Wat moet je doen om een killerbody te krijgen vraagt Brandon. Sporten antwoordt het drietal. En wat nog meer? gaat Brandon verder. Op je voeding letten zegt Franny. Brandon knikt en vraagt zich af waarom hij gisteren dan dozen met pizza’s zag liggen. Maar om de motivatie erin te houden, gaan we iets leuks doen vervolgt hij. We gaan wegen en meten. En stelt voor om wekelijks een pollie te maken en deze op de zogenaamde progressie wand te plaatsen. Dan kunnen we elke week zien hoe jullie vooruitgaan. De vrouwelijke bewoners zien het wel zitten en denken dat het hen zeker kan motiveren. Brandon stelt voor om eerst te gaan wegen en daarna de heupen, nek en bovenarm worden gemeten. Gaat het de vrouwen lukken om hun doelen te bereiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *