Een aantal bewoners denken dat er vandaag een nieuwe bewoner arriveert in Utopia 2

Een aantal bewoners denken dat er vandaag een nieuwe bewoner arriveert in Utopia 2

Adriaan en Shelley staan in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. We gaan de rode loper uitleggen voor de nieuwe bewoner zegt hij. Adriaan lacht. Komt hij of zij vandaag dan vraagt hij. Jessie haalt zijn schouders op. Geen idee maar we gaan er gewoon vanuit voegt hij eraan toe. En wil samen met Gerrit en Jens een bord maken met Welkom schoonheid erop. Het moet wel een prinses zijn benadrukt hij. Gaat er vandaag echt een nieuwe bewoner komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *