Jessie wil een werknemer voor Adriaan regelen en de silo ombouwen

Jessie wil een werknemer voor Adriaan regelen en de silo ombouwen

Jessie, Gerrit, Merel en Erik zijn bij elkaar gekomen voor de vergadering. Adriaan wil weer appeltaarten gaan aanbieden maar daar heeft hij wel hulp bij nodig begint Jessie. Dus ik vind dat hij ervoor moet zorgen dat hij iemand heeft die voor hem de ingrediënten mixt voegt hij eraan toe. En wil vandaag op zoek naar een werknemer voor Adriaan. Dat moet iemand zijn waar hij twee of drie keer in de week op kan rekenen gaat hij verder.

Daarna begint Jessie over het plan om de silo om te bouwen tot koffiekop. Hier moet ik nog een mailtje voor sturen. Verder vertelt hij dat hij het idee had om zelf koffie te branden in Utopia 2. Dan komen ruwe bonen hier binnen die we zelf kunnen roosteren. Gerrit knikt en ziet wel iets in het plan. Dat loopt vast wel goed benadrukt hij. Jessie legt uit dat ze ook workshops kunnen geven en proefpakketjes mee kunnen geven. Wat later laat Erik weten dat hij een douchegebouw wil maken van siloplaten. Dan wil ik er twee douches in zetten eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:54

    Gaat dezelfde kant op als Utopia 1, daar hadden ze ook al koffie zelf gemaakt enzo. Kan hij niets anders verzinnen? Waarom gaat Gerrit hem niet helpen, Adriaan bedoel ik dan, doet hij tenminste ook nog eens iets nuttigs. De silo ombouwen tot een koffiekop ik dacht dat het merendeel daar tegen was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *