Brandon heeft veel aanvragen voor Fitopia

Brandon heeft veel aanvragen voor Fitopia

Brandon zit achter de computer wanneer Jessie naar hem toe komt. Je hebt meerdere mailtjes, heb je het al gezien? begint hij het gesprek. Brandon schudt op zijn beurt zijn hoofd. Nee, ik ga het zoeken voegt hij eraan toe. Wat later heeft hij de berichten gevonden. Kijk eens, hoppa zegt hij enthousiast. En besluit mede bewoner Erik erbij te roepen. Er zijn alweer zes mensen voor Fittopia deze week! Super. Het lijkt erop dat Fitopia dus weer terug is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *