Jessie en Adriaan zien het wel zitten een Utopiaanse koffie te maken

Jessie en Adriaan zien het wel zitten een Utopiaanse koffie te maken

Adriaan zit in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Ik heb natuurlijk nog een passie begint Jessie. Zelf koffie branden voegt hij er enthousiast aan toe. Erik mengt zich nu ook in het gesprek en vraagt zich af hoe dat werkt. Dat weet ik nog niet gaat Jessie verder. Maar dat ga ik uitzoeken. Volgens hem zou het fantastisch zijn om zelf een apparaat te krijgen om koffiebonen te branden. Wat later zitten Jessie en Adriaan samen achter de laptop. Je kunt het gewoon met een oven of wokpan doen zegt Jessie. En we moeten een apparaat hebben om van de bonen filterkoffie te kunnen maken gaat hij verder. Adriaan knikt en stelt voor om de koffie op de markt te verkopen en de high-tea. Dan hebben we echte Utopiaanse koffie. Jessie knikt en ziet het al helemaal voor zich. Fantastisch zegt hij. Denk jij dat het een succes gaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *