Shelley zoekt naar kappersspullen en Jessie helpt haar om kosten te besparen

Shelley zoekt naar kappersspullen en Jessie helpt haar om kosten te besparen

Shelley en Jessie zitten samen achter de computer. De vrouwelijke bewoonster is sinds het vertrek van Brenda nog de enige kapster in de mini samenleving. Samen proberen ze te kijken naar de producten die Shelley nodig heeft om zo goed mogelijk te kunnen laten werken. Ze zoeken een groothandel op om kosten te kunnen besparen en Jessie denkt mee hoe Shelley de verzendkosten zo laag mogelijk kan houden. Wanneer Shelley het allemaal begrijpt, pakt ze het zelf verder op en laat Jessie Shelley zelf sparren op de computer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *