Timothy ontvangt post van het thuisfront

Timothy ontvangt post van het thuisfront

Ik verwacht post, zegt Merel tegen haar mede bewoners wanneer ze loopt naar de brievenbus. Zodra ze de brievenbus opent reageert ze enthousiast en gaat ze snel naar het groepje toe waar ze net stond. De vrouwelijke bewoonster heeft een stapel mee. Ik weet niet wat de bedoeling hiervan is, zegt ze vragend. Ik ben benieuwd of je post van Joaquin hebt, zegt Franny vrolijk. Zodra hij deze opent zegt hij trots: Het zijn allemaal foto’s en drie velletjes vol! Timothy is opgelucht, het is geen slecht nieuws. De mannelijke bewoner besluit om zijn post verder te lezen in zijn kamer. Wat zou er allemaal in staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *