X

Erik tatoeëert Kaylee

Kaylee heeft een nieuwe ballon opengemaakt met daarin de afbeeldingen van een microfoon. Niemand minder dan Erik is de gelukkige bewoner die de tattoo bij haar mag zetten. Ik vind ‘m wel cute, zegt de vrouwelijke bewoonster wanneer ze op de stoel plaatsneemt. Ben je er klaar voor?, vraagt Erik. Dylan en Kaylee geven instructies, waarna de mannelijke bewoner aan de slag gaat. Oh, zegt Merel die ernaast naast te kijken. Kijk ‘m zitten, alsof hij dit al jaren doet. Even later is Erik klaar. Zo, astjeblieft. Dylan grinnikt. Goed bezig Erik. Wat vind jij van de tattoo?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • wat een idioten iemand laten tatoeëren die dat nog nooit heeft gedaan. Nee op die manier maak je promotie voor je shop!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings