X

Gerrit geeft toe dat hij verliefd is op Andrea

Tijdens de afgelopen markten is het duidelijk geworden dat Gerrit standhouder Amy best ziet zitten. Andrea grijpt op deze nieuwe dag haar kans om Gerrit aan te tand te voelen. Ben je zenuwachtig vraagt Andrea. Nee antwoordt Gerrit. Leuk meisje, die Amy trouwens gaat Andrea verder. Gerrit bloost en zegt niet zoveel. Je krijgt meteen een kleurtje, wat schattig vervolgt Andrea. Haha!  Gerrit geeft daarna toe dat hij al verliefd op Andrea is dus het niet kan… Is het een grapje of zijn Gerrit zijn gevoelens echt? Zal er nog iets bijzonders gebeuren op de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Gerrit doet me denken aan m'n eigen jeugd. Ik was ook vaak "verliefd". Na 2 of 3 wippen was de verliefdheid over en was ik weer "verliefd" op een ander lekker ding. Uiteindelijk heb ik nooit de ware liefde gevonden.....

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings