Gerrit geeft toe dat hij verliefd is op Andrea

Gerrit geeft toe dat hij verliefd is op Andrea

Tijdens de afgelopen markten is het duidelijk geworden dat Gerrit standhouder Amy best ziet zitten. Andrea grijpt op deze nieuwe dag haar kans om Gerrit aan te tand te voelen. Ben je zenuwachtig vraagt Andrea. Nee antwoordt Gerrit. Leuk meisje, die Amy trouwens gaat Andrea verder. Gerrit bloost en zegt niet zoveel. Je krijgt meteen een kleurtje, wat schattig vervolgt Andrea. Haha!  Gerrit geeft daarna toe dat hij al verliefd op Andrea is dus het niet kan… Is het een grapje of zijn Gerrit zijn gevoelens echt? Zal er nog iets bijzonders gebeuren op de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bo Lus at 09:35

    Gerrit doet me denken aan m’n eigen jeugd. Ik was ook vaak “verliefd”. Na 2 of 3 wippen was de verliefdheid over en was ik weer “verliefd” op een ander lekker ding. Uiteindelijk heb ik nooit de ware liefde gevonden…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *