Merel laat zichzelf twaalf uur opsluiten voor het goede doel

Merel laat zichzelf twaalf uur opsluiten voor het goede doel

Het is bijna zo ver, dan gaat de familie markt in Utopia 2 van start! Merel zit als sinds vanochtend 07:00 in de lock me up kooi, waarbij zij aandacht vraagt voor kinderprostitutie. Een belangrijke kwestie, waar Merel zich graag voor wil inzetten. De rest van de bewoners zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen, terwijl de standhouders druk zijn met het opbouwen van hun kramen. Het terrein begint steeds drukker te worden en over enkele ogenblikken mogen de eerste bezoekers het Utopia 2 terrein betreden. Gaat het een succesvolle markt worden voor de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *