Een spontane strijd op de moederdagmarkt

Een spontane strijd op de moederdagmarkt

Vanmiddag was het zover, de moederdagmarkt. Het was een spannende dag voor de nieuwe bewoners, die nog niet eerder een markt hebben meegemaakt. Independent woman Merel zet zich vandaag in voor jonge meisjes en zit 12 uur lang opgesloten in een kooi! De bewoners trappen gezamenlijk de markt af, vlak voor de bezoekers het terrein op komen. Cees neemt meteen van de gelegenheid gebruik om de bewoners een compliment te geven. Hij voelt zich helemaal thuis in de mini samenleving en uit zijn respect voor de leefomstandigheden. Alleen al het douchen, wat een toestand zeg! Hiske informeert de groep over een spontane actie; de dj battle. Tijdens de derde shift nemen dj’s Gerrit en Jens het tegen elkaar op. Niemand minder dan MC Brandon ondersteunt de dj’s. De bewoners reageren met een luid applaus. Wie zal deze battle winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *