Cees neemt de bezoekers mee over het Utopia 2 terrein

Cees neemt de bezoekers mee over het Utopia 2 terrein

Cees voelt zich al helemaal thuis op het Utopia 2 terrein. De oud bewoner heeft een manier bedacht om geld in het laadje te brengen tijdens de markt. Hij neemt de bezoekers mee op een rondleiding langs alle huisjes. Kassa!  De groep verzamelt zich en iedereen levert per persoon twee muntjes in bij Cees. Hij start de rondleiding met het verhaal dat het hier eigenlijk op dezelfde manier werkt als de beschaving ooit is gevormd. Vanaf helemaal niets een samenleving bouwen. We proberen hier natuurlijk de buitenwereld te kopiëren. Alleen hier gaat het natuurlijk een stuk sneller dan eeuwen geleden. De tour gaat langs het badhuis, zoals Cees het noemt. Hij laat de groep een voorstelling maken van het douchen in het badhuisje. Gelukkig is het nu niet eens echt koud! Via de rood witte marktkraampjes belandt de groep bij de caravan. Op 4 juli 2018 werd de caravan binnengebracht. Het voorste deel was een woonruimte en de rest een slaapplek voor Adriaan en andere oud bewoners. De deur van de caravan mag open van Cees, zodat de mensen in de tattooshop kunnen kijken en zien waar Adriaan, Erik en Brandon nu slapen. Alleen een blik naar binnen werpen! Nieuwsgierig verzamelen de mensen zich voor de deur. Gelukkig heeft niemand van jullie echt een blik bij zich, grapt Cees. Via de rekstok van Adriaan, waar hij zich 600 keer per week aan optrekt en langs de dieren komt de groep uit bij de andere huisjes waar de bewoners slapen. Dit huisje is nog gebouwd door John, wijzend naar het huisje waar Dylan en Kaylee in slapen. Ook in het liefdesnestje van Mylene en Jens mogen de bezoekers naar binnen gluren. Wat daar gebeurt weet ik natuurlijk ook niet, maar Maikel is sinds kort toeschouwer, lacht Cees. Hij sluit zijn rondleiding af met informatie die normaal alleen voor de bewoners is. Als je accuwissel hoort op de streams, dan hebben ze nieuwe batterijen nodig. Die liggen hier in het bakje. Wist jij wat accuwissel betekent?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *