De bewoners hebben een duur inschattingsfoutje gemaakt

De bewoners hebben een duur inschattingsfoutje gemaakt

Hiske heeft het maar druk met het reilen en zeilen op de markt. Ze heeft net gehoord dat alle cola al op is. En dat terwijl er nog meerdere shifts op de markt verschijnen. Lopen de bewoners een hoop geld mis? Hiske gaat snel langs bij Jessie om geld te halen. Hey, de cola is op! Ik wil eigenlijk Patricia’s zus laten rijden voor cola, zegt de vrouwelijke bewoonster. Hebben we geen blikken meer? vraagt Jessie. Nee.. Nada. Alles is weg, zegt Hiske. Oké, laat maar rijden zegt Jessie. Heeft ze geld nodig?
Ja, antwoordt de vrouwelijke bewoonster.  Met het geld in haar hand snelt Hiske naar Patricia die ze vraagt om cola te gaan halen. Ze legt uit dat ze de reiskosten er vanaf moet trekken en zoveel mogelijk cola voor €100,- moet halen. Patricia’s zus kan Hiske gelukkig uit de brand helpen en vraagt wat voor cola er gekocht moet worden. Maakt niet uit. Als er maar zo snel mogelijk cola komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *