Jessie maakt de omzet van de familie markt bekend

Jessie maakt de omzet van de familie markt bekend

Het was vandaag een heerlijke dag in Utopia 2. Het zonnetje scheen de hele dag en het terrein vulde zich met honderden enthousiaste gasten. Om vijf uur liep deze op zijn einde. De bewoners zijn zichtbaar gesloopt van deze drukke dag. Als alle bezoekers van het terrein zijn, besluiten enkele bewoners de winst te gaan tellen. Even later maakt  Jessie de omzet bekend. Iedereen heeft heel erg goed gedraaid zegt huj. De pollies 1648 euro, merchandise 4674 euro, bakkerij 526 euro, knippen plus de survivorjacks 715 euro, de tattoos 910 euro, de bar 3.016, cocktails 480 euro. Dan de snacks plus patat 1172 euro en de rondleidingen 384 euro. Dan komen we uit op 11.000 euro nettowinst voegt hij eraan toe. Vervolgens wordt er hard gejuicht door alle bewoners. Ze hebben allemaal een fantastische dag gehad en zijn daarom erg blij met de omzet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *