Voor Adriaan is de vriendschap met Gerrit en Jessie over

Voor Adriaan is de vriendschap met Gerrit en Jessie over

Adriaan zit afgelopen avond met Franny als hij iets kwijt moet over zijn mede bewoners Gerrit en Jessie. Hij vertelt dat de twee vaak kleine dingen zoeken om Adriaan te steken. Dit verbaast Franny. Je was toch juist goed bevriend met Jessie vraagt ze. Adriaan laat weten dat hij niet snapt waarom ze hem steeds moeten hebben. Ik heb geen zin in dat negatieve gedoe benadrukt hij. Volgens hem is het puur jaloezie bij Jessie. Hij vindt ook dat Jessie niet meer die energie heeft zoals toen hij binnen kwam. Er zit weinig in die jongen op dit moment gaat hij verder. Voor hem is de vriendschap nu wel over met Gerrit en Jessie. Ik wil met rust gelaten worden. Adriaan wil voortaan alleen positief benaderd worden, anders wil hij niet met hen praten. Laat mij lekker Adriaan zijn eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *