Andrea ziet iets opbloeien tussen Maikel en Shelley

Andrea ziet iets opbloeien tussen Maikel en Shelley

 Na de markt zit afgelopen avond een groot deel van de groep gezellig in de silo met elkaar. Ze doen een drankje en proosten op een succesvolle markt dag. Als Andrea een tijdje naar Maikel en Shelley zit te kijken, fluistert ze iets naar Dylan. Jut en Jul die twee, ik voel wat opbloeien. Dylan glimlacht en knikt. Wat later spreekt Andrea dit ook uit naar Maikel en Shelley zelf, die op dat moment naast elkaar op de bank zitten. Ik zie een klik spreekt ze uit. Shelley lacht het weg. Ik denk dat ik jullie leuker vind dan Gerrit en Shelley gaat Andrea verder. Zal Andrea gelijk hebben? Bloeit er daadwerkelijk iets op?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *