Jessie vindt het oneerlijk dat Adriaan voorgetrokken wordt

Jessie vindt het oneerlijk dat Adriaan voorgetrokken wordt

Merel is bezig met het boodschappenlijstje maar komt tot de ontdekking dat sommige bewoners zelf eigen producten toevoegen aan hun lijstje in plaats van het doorgeven aan Merel zelf. M&M’s hoort Skittles te zijn zegt Mylené die bij Merel staat.  Waarom past iedereen zijn eigen lijst aan reageert Merel. Jessie loopt binnen en haakt erop in. Hij vindt dat Mylène niet alleen Merel moet aanspreken, maar ook Adriaan. Waarom is Adriaan anders? Heb jij dat gevoel niet? vraagt hij. Hiske schudt haar hoofd. Dingen die bij anderen afgekeurd worden, wordt bij hem wel gedoogd gaat Jessie verder. Ik ben er geen voorstander van antwoordt Hiske aan het einde van het gesprek. Zal Adriaan nog geconfronteerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *