Jessie weet niet meer wat de code van de kluis is

Jessie weet niet meer wat de code van de kluis is

Een tijd geleden hebben de bewoners een kluis geïntroduceerd op hun familiemarkt, hierin zat een flink geldbedrag wat bezoekers konden winnen als ze de code zouden kraken. Wanneer Jessie samen met Jens, Hiske, Merel en Mylène samen is, komt hij met een trieste mededeling. Jongens. De code van de kluis is kwijt. Ik ben het kwijt zegt Jessie. Ik zweer het. Ik had het opgeschreven en ik ben het vergeten. Dit is echt geen grap, Hiske. Was het een moeilijke code vraagt Hiske. Jessie heeft hier geen antwoord op. Hij weet niet eens meer welke getallen erin voorkwamen. Gaan ze de kluis nog kraken en het geld terugkrijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *