Brandon laat zich onder handen nemen door Dylan, hij neemt een tatoeage

Brandon laat zich onder handen nemen door Dylan, hij neemt een tatoeage

Sinds de opening van de tattoo shop zijn er al een aantal bewoners bij Dylan en Kaylee langs geweest voor een tatoeage. Vandaag wil ook Brandon er eentje laten zetten. Samen met Dylan is hij druk aan het zoeken naar een mooi ontwerp. Hij wil rondom de roos op zijn scheenbeen nog een tatoeage laten zetten. Na alle voorbereidingen die hij samen met Dylan treft, neemt hij plaats op de stoel. Zijn been wordt geschoren, schoongemaakt, ingevet en vervolgens wordt het ontwerp erop geplakt. Brandon bekijkt het nog een laatste keer in de spiegel voordat Dylan aan de slag gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *