Een goochelaar komt langs in Utopia 2 en voert een pikante truc uit met Shelley

Een goochelaar komt langs in Utopia 2 en voert een pikante truc uit met Shelley

Er is een goochelaar is naar Utopia 2 gekomen om een show te geven voor alle bewoners. Het idee komt van Shelley dit omdat ze graag haar deelname aan de top 500 mooiste vrouwen van Nederland weer aan het licht wil brengen. Ook Mylène is een potentieel deelnemer.  De meningen over de goochelaar zijn wel verdeeld. Jessie en Merel leggen geen link tussen de wedstrijd en de goochelaar. Adriaan vindt op zijn buert het optreden ontzettend leuk. Shelley is tevreden over de aandacht die ze krijgt. En Mylène heeft onbegrip omdat haar naam niet wordt benoemd. De grote finale houdt in dat de goochelaar een pikante foto van Shelley tevoorschijn tovert. Wanneer hij de truc aankondigt, lijkt Shelley toch wat zenuwachtiger te zijn dan voor het optreden. De goochelaar roept daarna Jens naar voren om te helpen bij de truc. Hierdoor lijkt Mylène het ook ongemakkelijker te vinden.  Bij de grote ontknoping pakt de goochelaar ineens een grote foto erbij. Mag ik deze laten zien vraagt hij aan Shelley. Shelley knikt rustig en geeft hem toestemming. Zodra hij de foto omdraait, moet de groep lachen. Het is een babyfoto van Shelley. Pikant, omdat ze geen kleding aanheeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *