Komen Mylène en Shelley in het FHM magazine?

Komen Mylène en Shelley in het FHM magazine?

Hiske komt enthousiast naar beneden gelopen van de bovenverdieping in de silo. Ze heeft nieuws voor Shelley en Mylène en heeft dit geprint. Ze leest het bericht hardop voor aan Shelley. “Even een update over de verkiezing 500 mooiste vrouwen van Nederland. Jullie gaan op zich lekker en lijken te strijken naar een plekje in het magazine. Er moet nog wel aan getrokken worden, want de concurrentie is hevig. Op dit moment balanceren jullie op het randje om er wel of er niet in te komen.  Zeker Mylène heeft nog wat stemmen nodig. Succes met de laatste loodjes.
Groetjes, Chris”. Shelley reageert ontzettend enthousiast en is blij met de update. Yes roept ze. Wat zullen de twee vrouwelijke bewoners nog meer doen om van hun plekje verzekerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *