Maikel komt erachter dat Gerrit een drankje van zijn cocktailbar nuttigt en krijgt ruzie met hem

Maikel komt erachter dat Gerrit een drankje van zijn cocktailbar nuttigt en krijgt ruzie met hem

De bewoners hebben zich gisteren volledig ingezet tijdens de familie markt, waardoor ze vandaag een beetje uitgeput lijken te zijn. Gerrit besluit alsnog van het zonnetje te gaan genieten en besluit een lekker drankje voor zichzelf achter Maikel zijn cocktailbar te maken. Als Maikel dit ziet, kan hij het niet waarderen dat Gerrit hier geen toestemming voor heeft gevraagd. Wel raar dat ik niet op jouw set mag draaien, maar dat jij wel zonder te vragen achter mijn bar staat begint Maikel.  Weet je wat het is…reageert Gerrit op zijn beurt.  Ja, weet je wat het is…? Het is gewoon zo gaat Maikel verder. De twee lijken behoorlijk geïrriteerd te raken en Andrea komt tussen beide. Dan besluit Maikel weg te lopen maar hij kan het niet laten om nog wat na te roepen. Best gek Gerrit, dat je in de ideale samenleving woont maar alleen aan jezelf denkt. Best een naar mannetje ben je eigenlijk. gaat Maikel verder. Waar is dat op gebaseerd dan vraagt Gerrit. Engnek roept Maikel terug. En loopt vervolgens uit Gerrit zijn zicht en Andrea ontfermt zich over Gerrit. Als ze even wegloopt, besluit Gerrit om Maikel opnieuw op te zoeken. Wordt vast en zeker vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *