Gerrit laat zijn dj skills zien, maar niet iedereen lijkt enthousiast te zijn

Gerrit laat zijn dj skills zien, maar niet iedereen lijkt enthousiast te zijn

Gerrit heeft sinds kort een gloednieuwe draaitafel en hij besloot afgelopen avond het apparaat een spin te geven. Triomfantelijk zet hij het apparaat op de bar en hij sluit de draaitafel aan. Brandon is direct enthousiast. Draai even die platen dan, zegt hij. Gerrit slingert de eerste plaat door de speakers en de bewoners beginnen te dansen. Toch is nog niet iedereen enthousiast over de muziekkeuze. Erik uit zijn irritatie bij Maikel. Wat een k*tmuziek. Dit lijkt ook allemaal op elkaar. Dit is niet gezellig. Hij weet niet wat gezelligheid is. Ik vind er niks aan. Dit is geen muziek.

Even later loopt Erik naar Jessie en hij lijkt ook nog niet echt blij met dj Gerrit. Hij drukt gewoon het ene nummer op start na het andere nummer op start, zegt Jessie. Dit is toch geen dj? vraagt Erik zich af. Hij kan er nog niks van zegt Jessie en Erik vind Gerrit een dikke prutser. Zal Gerrit de dj-skills snel verder onder de knie krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *