Gerrit verrast Erik met post

Gerrit verrast Erik met post

Toen de avond gevallen was in de mini samenleving, beent Gerrit gewapend met gekleurde enveloppen richting de silo. Binnen overhandigt hij Erik de post. De mannelijke bewoner kan het bijna niet geloven. Meen je niet! zegt hij. Hij begint te lachen en ook Brandon is meteen enthousiast. De bewoners juichen en Erik neemt meteen plaatst achter de tafel. In een vlotte handbeweging opent hij de eerste envelop. Ik heb allemaal foto’s. Oh! Leuk man. Had ik echt niet verwacht dat ik wat zou krijgen. Met een glimlach op zijn gezicht kijkt Erik de foto’s door. Zal hij ze een mooi plekje geven in de caravan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *