Hiske praat met Merel, ze wil weten wat haar dwars zit

Hiske praat met Merel, ze wil weten wat haar dwars zit

Merel, Hiske en Franny hebben hun huisje opgezocht. Merel lijkt het niet helemaal eens te zijn dat veel bewoners direct een investering waar ze om vragen krijgen. Waarom ben je boos dat het andere mensen aan komt waaien, bijvoorbeeld Gerrit? vraagt Hiske. Ik ben er niet boos over, zegt Merel. Nee? vraagt Hiske. Je bent er wel een beetje klaar mee toch? Merel lijkt dit te beamen. Hiske probeert haar ondertussen een hart onder de riem te steken. Ik zou er juist trots op zijn als ik er zo hard voor moest werken. Dan heb je iets bereikt toch? zegt Franny. Zal Merel de andere bewoners hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *