Jens is niet met zijn doelen bezig in Utopia 2 en bespreekt dit met Cees

Jens is niet met zijn doelen bezig in Utopia 2 en bespreekt dit met Cees

Tijdelijke bewoner Cees probeert alle bewoners te motiveren. Zo heeft hij vandaag ook een gesprek met Jens, die hem vertelt dat hij niet echt bezig is met zijn doelen binnen Utopia 2. Ik kan me er moeilijk toe zetten, terwijl ik dacht dat het anders zou zijn legt Jens uit. En geeft aan dat hij verwachtte in een leegte te vallen en dat hij creatiever zou worden door de verveling. Cees wijst Jens er op dat hij wel altijd aan het werk is. Om samen met hem te zoeken naar wat hem motiveert vraagt Cees, zijn er nog dingen waarvan je zegt, nou op de korte termijn zou ik dat of dat nog graag willen? Nee, eigenlijk niet antwoordt Jens. Ik ben best wel tevreden zoals ik er nu in sta gaat hij verder. Zijn doel is niet per se om 15 maanden in Utopia 2 te blijven. En vertelt vrolijk dat hij gewoon geniet van het moment en mocht het eerder klaar zijn dan is dat ook oké. Als mensen mij hier niet willen hebben, dan wil ik hier ook niet per se zijn zegt Jens. Cees denkt er precies hetzelfde over.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *