Mylène en Shelley vechten met elkaar in de modder

Mylène en Shelley vechten met elkaar in de modder

Shelley en Mylène zijn nog steeds in de race om tot de top 500 mooiste vrouwen van Nederland te behoren. Om het wedstrijdgevoel een beetje op gang te brengen, organiseren de bewoners een wedstrijdje modderworstelen. Mooie vrouwen die gaan worstelen, wie wil dat nou niet roept Brandon enthousiast. De dames staan klaar in korte broekjes en topjes en voordat het startsignaal wordt gegeven zorgt Maikel ervoor dat de twee nat worden gesproeid door de tuinslang. Brandon telt af en Shelley en Mylène stormen vervolgens op elkaar af. Het wordt al snel duidelijk dat het er hard aan toe gaat. Binnen no time vallen ze om en gaat het worstelgevecht in de modder verder. Er wordt hard gejuicht door de bewoners en de vrouwen geven alles om het gevecht te winnen. Al snel staat het 2-1 voor Mylène. Kom op! Natsproeien wordt er geschreeuwd. Fanatieke Mylène is uiteindelijk degene die het grote modderworstel gevecht wint. Van blijdschap springt ze in de ijskoude vijver om haar zege te vieren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *