Fabrizio bekend van het programma Temptation Island is op bezoek in Utopia 2

Fabrizio bekend van het programma Temptation Island is op bezoek in Utopia 2

Dylan en Kaylee zijn al sinds het begin van hun Utopia 2 avontuur bezig met hun grote droom, namelijk een eigen tattoo shop openen. Vandaag komt tatoeëerder en Belgische mediapersoonlijkheid Fabrizio langs in Utopia 2 om de bewoners verder op weg te helpen. Als de poorten van de mini samenleving opengaan komt er een mooie auto het terrein oprijden. Die lijkt wel een beetje op mijn boodschappenauto grapt Merel. Fabrizio wordt enthousiast verwelkomd en krijgt vervolgens een rondleiding over het terrein. Fabrizio neemt samen met Dylan en Kaylee nemen plaats op het plateau en voeren een uitgebreid gesprek. Fabrizio vertelt over zijn eigen tattoo shop en hoe hij deze heeft opgebouwd. Dylan en Kaylee luisteren vol interesse naar zijn verhaal en tips.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *