Gerrit lijkt zich flink in te willen zetten om dj te worden

Gerrit lijkt zich flink in te willen zetten om dj te worden

Merel en Jessie zijn druk bezig met het voorbereiden van het Trouble In Paradise evenement. Toevallig kijkt Merel in de zoekgeschiedenis en ziet ze dat Gerrit heeft opgezocht hoe een DJ aan zijn muziek komt. Dat is echt te schattig lacht Merel. Jessie laat trots weten dat Gerrit al vanaf half zes wakker was en dat hij uren achter de computer heeft gezeten. Snap je dan wel waar we vandaan moeten komen? Als je gaat googelen waar een DJ zijn muziek vandaan haalt vraagt Merel. Jessie knikt en geeft aan dat ze van ver moeten komen. Hij is ervan overtuigd dat het goed gaat komen als Gerrit flink veel gas gaat geven. De twee nemen vervolgens het plan van Gerrit door. Merel schiet in de lach en zegt. Dit is wel echt heel schattig. Gerrit komt de kamer binnengelopen en gaat erbij zitten. Jessie vertelt sarcastisch dat hij er een beetje emotioneel van wordt en Merel is juist trots. Ze hebben er beide heel veel vertrouwen in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *