Cees wordt schijtziek van de rommel in de keuken en spreekt Gerrit aan

Cees wordt schijtziek van de rommel in de keuken en spreekt Gerrit aan

Cees wil tijdens zijn laatste avond in Utopia 2 lekker koken voor de groep. Hij zal ook zijn legendarische chocolademousse maken. Echter schrikt hij als hij aan het eind van de middag de keuken ziet. Het is één grote troep volgens hem. Nu is gisteren de keuken helemaal schoongemaakt door Brandon, en moet je nu eens kijken zegt hij geïrriteerd. Hij roept Gerrit en Jens erbij om de troep te laten zien in de keuken. En wil dat Gerrit voortaan zijn rotzooi meteen opruimt. Voordat je wil beginnen, moet je potverdorie eerst aan de bak om de boel op orde te krijgen. Anders bekijken ze het maar met die mousse! Uiteindelijk begint Cees na het poetsen aan zijn avondmaal. Wat zal de rest van de avond brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *