Wat is er gebeurd op Cees zijn laatste avond in Utopia 2?

Wat is er gebeurd op Cees zijn laatste avond in Utopia 2?

Modderworstelen
Shelley en Mylène nemen het tegen elkaar op in een modderbad. De twee fanatieke bewoonsters willen op deze manier extra aandacht schenken aan hun deelname top 500 mooiste vrouwen van Nederland te worden. Mylène wint het gevecht, maar is dit ook genoeg om in het mannenblad te komen?

Fabrizio in Utopia 2 !
Verleider en tattooshopeigenaar Fabrizio is in Utopia 2 om Dylan en Kaylee een heads up te geven over hun tattooshop Endless Daze. De twee bewoners krijgen advies en geven ook zelf een rondleiding over het terrein.

DJ Gerrit gaat ervoor
Gerrit heeft concurrentie. Daarom moet hij vol aan de bak om te laten zien dat hij het echt waardig is om DJ te worden. De mannelijke bewoner wil graag voor een publiek performen en moet daarom aan de studie. Merel en Jessie zijn onder de indruk.

Trouble in Paradise, de brainstorm
De bel wordt geluid en de bewoners komen samen. Naast het succes van de markt van laatst willen ze ook het eerste Utopiaanse festival promoten. Ze komen bij elkaar voor een brainstormsessie. Veel ideeën komen hieruit, maar de bewoners vergeten echter dat Cees nog troep aan het opruimen is van hen. Wat gaat er nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *