Als het aan Hiske ligt, moet Franny haar half jaar Utopia 2 gevierd worden.

Als het aan Hiske ligt, moet Franny haar half jaar Utopia 2 gevierd worden.

Aanstaande zondag zit Franny al zes maanden in Utopia 2 en dat wil Hiske niet voorbij laten gaan. Ze geeft aan dat als er voor haar weer een bijzondere datum bereikt is, ze sowieso sushi gaat bestellen. Hiske laat aan Franny weten dat ze het gewoon gaat bestellen. Als het moment daar is en niemand mee wil eten, wil Hiske gewoon een tafel voor zichzelf nemen om sushi te eten. Een andere oplossing, aldus Hiske, is om zelf sushi te maken. Franny is direct enthousiast over haar idee en ze wil er graag bij helpen. Of het nu moeilijk is of niet, Franny wil het graag samen doen met Hiske.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *