Gina stopt met de verzorging van de koeien

Gina stopt met de verzorging van de koeien

Tijdens de grote koeien discussie van laatst bood Gina aan om ook de koeien te verzorgen. Ze zou Romy elke avond helpen maar daar is alweer een einde aan gekomen.

Op haar prinsessen dag kondigde Gina namelijk aan Utopia te gaan verlaten. Ze zal na het carnaval feest met Patty Brard en Roy donders vertrekken. Hierdoor heeft Gina besloten dat ze niet langer voor de koeien wil zorgen. Ze wil haar laatste avonden in Utopia op een andere manier besteden. Voordat ze dit nieuws aan Romy vertelt gaat Gina opzoek naar een vervanger. En die heeft ze vrij snel gevonden, Bas. Bas hoort Gina aan en laat weten dat hij bereid is de taak van haar over te nemen. Gina is dolblij en geeft Bas een dikke knuffel waarna ze Romy opzoekt om het nieuws te vertellen. Romy reageert heel rustig. Ze begrijpt de keuze van Gina en is dolblij met vervanger Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:36

    Kon je verwachten zoals ze al bij de koeien stond.
    Maar weer lief van Bas dat hij mee helpt.
    Maar Bas is van de dieren dus kan best

  2. C. Pulchra at 13:04

    Haha, een echte prinses die Gina, stel niet uit tot morgen wat je vandaag door een andere Utopiaan kan laten doen. Veel succes bij je terugkeer in de maatschappij… met 2 beentjes op de grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *