Gina vertelt de groep dat ze 18 februari Utopia zal verlaten

Gina vertelt de groep dat ze 18 februari Utopia zal verlaten

Gina is vandaag een prinses en haar dag zit er bijna op.  Zojuist heeft ze de groep bijeen geroepen omdat ze een mededeling heeft.

Zodra de groep bij elkaar is neemt ze het woord. Gina vertelt dat ze een hele mooie dag heeft gehad en dat ze nog tot in de late uurtjes door zullen gaan met haar prinsessendag. Vervolgens krijgt ze tranen in haar ogen. Op 22 april 2015, bijna twee jaar geleden, kwam ik hier binnen als een meisje maar ik sta hier nu als een vrouw vertelt ze verder. Tranen beginnen nog meer te rollen en ze laat weten dat Utopia voor haar altijd als een tweede huis gevoeld heeft. Maar het is nu tijd om naar mijn eerste huis te gaan. Ik heb ontzettend veel bereikt maar ik mis mijn familie en heb daarom besloten om naar huis te gaan. Gina zal op 18 februari Utopia verlaten. Het feestje met Roy Donders en Patty Brard zal ook haar afscheidsfeestje worden. Na haar emotionele speech staan de bewoners op om Gina te knuffelen. De meeste bewoners hadden dit niet aan zien komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 10:35

  Ik volg Utopia alleen via deze website. Maar als ik lees wat er geworden is van het oorspronkelijke doel denk ik dat daar weinig of niets van is overgebleven.
  Ruzies waren er ook wel in het eerste jaar maar er heerste een bepaalde vorm van harmonie en ze stonden allemaal voor hetzelfde doel. En dat alles in omstandigheden die 1000x slechter waren als de luxe die de groep nu heeft.

  ik vraag mij af of de eerste groep nog Utopia nog wel volgt en als ze het doen dan ga ik er van uit dat ze tenenkrommend en vol ongeloof de situatie bekijken. Utopia vanaf de 2e helft van het 2e jaar is zeker niet hun Utopia.

  • Jantien at 23:11

   Helemaal mee eens! Utopia als ideale samenleving? Nou, zoals het nu gaat kan het daar niet verder van verwijderd zijn. En geld wordt daar niet als middel gezien, maar als doel. Want het moet allemaal meer, meer, meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *