Jessie ontdekt dat er wat producten van de Utopia webshop verdwenen zijn

Jessie ontdekt dat er wat producten van de Utopia webshop verdwenen zijn

Terwijl Jessie achter de computer zit merkt hij op dat er iets mis is met de Utopia webshop. Er zijn namelijk een aantal producten verdwenen, waaronder de koffiebonen van Rob en een aantal producten van de Streetwear. Jessie gaat op zoek naar Victoria, want zij is immers verantwoordelijk voor de webshop. Victoria laat weten dat zij alle producten die ook op de markt werden gekocht van tevoren offline heeft gehaald. Anders gingen we dingen verkopen die er niet waren legt ze verder uit. Jessie begrijpt haar punt, maar hoopt dat dit de volgende keer beter gecommuniceerd zal worden, want nu konden de producten vanaf zondag dus al niet meer online worden verkocht. Inmiddels staan de koffiebonen weer online maar een aantal producten van de Streetwear nog niet. Deze zijn namelijk uitverkocht, aldus Ramona.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:16

    Helemaal mee eens Willem. Communiceren weet hij soms niet wat het is. Alleen soms met personen die bij hem in het straatje passen. Een ding is zeker hij moet het echt bij zichzelf zoeken en niet steeds ander de schuld geven. Wat een eikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *