De prinsessen dag van Gina is begonnen

De prinsessen dag van Gina is begonnen

Na een flinke voorbereiding is het vandaag dan eindelijk tijd voor de prinsessendag van Gina.En dat ging niet zonder slag of stoot want afgelopen avond wilde niet veel bewoners haar helpen. Enfin uiteindelijk is de loods aangekleed met roze ballonnen en slingers, en ze heeft een heel dagprogramma georganiseerd. Vroeg in de morgen wordt al een springkussen het terrein op gebracht. Ook staat er een hemelbed midden in de loods. Hier zal Gina vanavond overnachten, met alle andere bewoners om zich heen.  Gina is vandaag prinses, en bij een prinses hoort natuurlijk een prins. Gina heeft Bas uitgekozen als haar metgezel voor vandaag en hij zal niet van haar zijde wijken. De twee hebben al genoten van een heerlijke massage en Gina wordt daarna in de safezone mooi gemaakt voor haar speciale dag. Maar ook is er taart uiteraard helemaal in thema. Gina zal naar verwachting erg genieten van deze dag. Maar wat voor meerwaarde het precies heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Jeanet at 23:08

  En dan zeuren dat de koeien zo duur zijn met dit kinderlijke gebeuren had dir een paar maanden betaald kunnen worden! Stelletje kleuters!

 2. maria at 14:01

  belachelijke vertoning om zoveel geld over de balk te gooien.
  Alle goede doelen zijn trouwens verdwenen in Utopia, Penthouse, Las Vegas!!

 3. Sonja Hiemstra at 12:48

  Meerwaarde ? Ik vind het erg kinderachtig zo’n prinsessendag en het geld hadden ze beter aan de ontstopping kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *