Romy vindt Jessie denigrerend

Romy vindt Jessie denigrerend

Jessie en Romy zijn deze morgen samen aan het opruimen. Al wordt duidelijk dat Romy zich ergert aan het gedrag van Jessie.

Jessie merkt op dat Romy nogal kortaf tegen hem doet de afgelopen tijd. Wat is er aan de hand? Romy antwoordt dat ze zich de laatste tijd nogal stoort aan hem. Zo deed hij volgens haar gisteren erg denigrerend toen ze hem vroeg om haar te helpen. Ik vind het gewoon jammer dat het zo moet gaan legt ze verder uit. Volgens Romy heeft Jessie het te hoog in zijn bol en doet hij vaak nogal vreemd tegen haar. Jessie gaat in de aanval. Met als resultaat dat Romy haar standpunt alleen maar feller verdedigt. De twee belanden in een discussie over Jessie’s gedrag, maar komen er niet uit.Dat denigrerende, dat is niet hoe jij bent. Want ik weet wel hoe jij bent gaat ze verder. Ja. Blijkbaar wel reageert Jessie pissig, terwijl hij wegloopt. Romy blijft gefrustreerd achter en vertelt daarna ook tegen Billy dat het gedrag van Jessie haar enorm tegen de borst stuit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:44

    Wijs hem niet op zijn tekortkomingen want dan loopt hij weg.Een echte leidinggevende die hij wil zijn maakt dat het een eenheid wordt.Ik hoop dat hij met heel wat stemmen op de bank zit.Zijn de cijfers van de markt al bekend? of mogenb wij het niet meer weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *