Rob wil Ramona laten zien hoeveel ze al is afgevallen

Rob wil Ramona laten zien hoeveel ze al is afgevallen

Een nieuwe dag is weer aangebroken in de mini samenleving, dag 1127 alweer! En deze dag begonnen Ramona en Rob alweer op tijd met sporten. Echter had Rob iets voor Ramona in petto. Rob is trots trots dat Ramona zoveel is afgevallen en wil voor haar visualiseren hoeveel ze is kwijtgeraakt. Daarom heeft hij een lege kist en bakstenen verzameld. De bakstenen wegen in totaal 48 kilo, het gewicht dat Ramona in totaal is afgevallen sinds ze Utopia binnenkwam. Samen met Ramona wil Rob de bakstenen buiten de poort gaan zetten. Dit gewicht gaan we de poort uitbrengen motiveert hij haar. En dit komt nooit meer terug benadrukt hij. Ramona vult de kist met de stenen en begint naar de poort te lopen. Het is een behoorlijk gewicht en ze vindt het loodzwaar. Ongelofelijk! brengt ze een paar keer uit, doelend op het aantal kilo’s dat er in de kist zitten. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je en komen snel weer terug met meer nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *