Boyd is ervan overtuigd dat hij RoastTopia gaat winnen

Boyd is ervan overtuigd dat hij RoastTopia gaat winnen

Na de briefing over de prinsessen dag van Gina besloot Boyd ook nog hulp te vragen aan een paar mede bewoners. Dit omdat RoastTopia steeds dichterbij komt. Dit evenement vindt 5 februari plaats en Ramona en Boyd zullen het tegen elkaar opnemen. Ze zullen op grappige wijze hun mening geven in een roast. Beide teams zijn al flink bezig met het schrijven van hun grappen.Boyd is al bijna klaar met zijn roast, maar om de puntjes op de i te zetten vraagt hij advies aan Rob en Billy. Met z’n drieën nemen ze de grappen door. Rob adviseert Boyd over zijn houding en zijn manier van praten. Billy gaat meer in op de inhoud van de grappen. Na het oefenen zit Boyd voor zelfvertrouwen. Hij is ervan overtuigd dat hij gaat winnen. Denk jij dat dit daadwerkelijk zal gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:14

    Nou daar moet hij niet zo zeker van zijn. Ramona met haar ploeg is ook goed hoor. Maar Bas vertrouw ik niet helemaal. Hij gaat hoofdzakelijk tegen vic. Maar hij en vic zijn nu dik ivm het boek. Hij is enorm close met haar. Ik heb eerder het idee ,dat hij niet te hard wil zijn richting vic. Bij bas weet je het maar nooit…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *