De prinsessen dag van Gina staat vandaag op het programma

De prinsessen dag van Gina staat vandaag op het programma

Vandaag staat er een belangrijke dag voor Gina op het programma. Namelijk het prinsessenfeest. Afgelopen avond besloot Gina iedereen bijeen te roepen om de planning door te nemen.

Gina organiseert dit feest met het geld wat hij eerder van Utopiaan van het jaar Bas ontving. Namelijk zo’n 2500 euro. Aan de groep vertelt zij wat er allemaal nog moet gebeuren. En terwijl Gina vertelt wat er gedaan moet worden en wat de planning is kijkt Jessie haar vol ongeloof aan. Zo krijgt Gina een massage, is er een rode loper, een fotoshoot met Bas en Kevin is lakei. Ook is er een groepsactiviteit. De groep zal met z’n allen lunchen en avondeten. Bas en Gina krijgen andere maaltijden voorgeschoteld dan de rest van de bewoners De dag zal worden afgesloten met muziek en een slaapfeestje. Het hemelbed van Gina zal midden in de woonkamer staan en de rest van de bewoners zal hier omheen slapen. Vervolgens vertelt Gina wat er nog allemaal gedaan moet worden voor morgen. Hier en daar wordt er wat gelachen maar dan is het toch echt tijd om de handen uit de mouwen te steken. En er werd volop gewerkt, de loods is omgetoverd naar een roze paleis. We komen uiteraard nog terug op de prinsessen dag van Gina. Wat vindt jij ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Joke at 10:44

  Carla haalt mij de woorden uit de mond, is dit een volwassen vrouw ?
  En wat een verspilling van het geld, vooral als je leest dat er weer een factuur van 1500 euro aankomt voor de kapotte pomp van de toiletten.

 2. scarlet at 09:37

  Verschrikkelijk, hoe oud is die meid?? Is ze nu al kinds aan het worden? Wat een belachelijke vertoning en hoeveel kost die kwats?

 3. Carla at 09:28

  Hoe oud ben je dan zeg, een prinsessenfeest, dit doet me denken aan onze kleindochters die zich wel eens verkleden met vriendinnetjes tot prinsesjes, maar ja die zijn 5 jaar pffttt, niet te geloven dit, echt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *