Romy laat haar mede bewoners zien wat er komt kijken bij de verzorging van de koeien

Romy laat haar mede bewoners zien wat er komt kijken bij de verzorging van de koeien

Jessie en Boyd hadden eerder het plan om de koeien weg te doen uit Utopia. Uiteindelijk ging dit niet door omdat Romy dit tegen hield.

Maar Romy vindt het daardoor wel belangrijk dat ook anderen kennis hebben van het verzorgen van Stuk en Klaver en daarom geeft ze ze vandaag een mini masterclass. Karin, Gina, Britt en Victoria worden door Romy en Cemal meegenomen naar de stal, waar Romy het alles laat zien. Ze vertelt de alle ins and outs over het verzorgen van de koeien en laat zien waar zij zich elke dag mee bezig houdt. Ze behandeld verschillende onderwerpen zoals het voeren, uitmesten en hoe ze Stuk en Klaver uit elkaar kunnen houden. De dames luisteren aandachtig en stellen ook een hoop vragen. Hopelijk wordt het koeienteam hierdoor uitgebreid met een paar enthousiaste nieuwe hulpkrachten. Wel zo handig nu de koeien in Utopia blijven!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Rina at 11:39

    Romy heeft helemaal gelijk, het is niet alleen eten geven zo horen ook aandacht en liefde te krijgen de koeien.
    Goed van Romy dat ze in aktie komt voor zichzelf en de koeien. TOPPIE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *