Bewoners ontvangen een factuur van 1500 euro

Bewoners ontvangen een factuur van 1500 euro

Gisteren was het opnieuw raak. Wim moest langskomen om het probleem op te lossen en hij trok onder andere tampons en een stuk dweil uit de rioolpomp vandaan. En daar moetende bewoners natuurlijk wel voor betalen. Billy heeft daarover al een mail gehad. Billy roept Jessie erbij en hij schrikt zich kapot. Oh god stamelt hij. In de mail staat namelijk dat de bewoners kunnen rekenen op een factuur van circa € 1.500,-, exclusief BTW. Dit bedrag hakt er flink in, want de vorige keer moesten de bewoners ook al een totaalbedrag van € 3.200,- overmaken. De verstopping brengt dus wederom een hoop shit met zich mee. Letterlijk en figuurlijk. En dat hakt natuurlijk ook in de staatskas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 16:40

    snap niet waarom billy schikt zij gooit ze toch ook in de wc erg kinderachtig.en er kom genoeg geld binnen dus gewoon betalen waar laten de dames dan hun vuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *