Ramona wil een percentage verdienen van een shirt wat Jessie wil verkopen

Ramona wil een percentage verdienen van een shirt wat Jessie wil verkopen

Jessie wil een nieuw shirt op de markt brengen. Maar Ramona is daar niet bepaald blij mee.

Ramona staat met Victoria en Karin te kletsen, wanneer ze in haar ooghoeken iets voorbij ziet komen. Er hangt een grijze trui in de loods, waarop de tekst ik ga stuk staat, met daaronder een koeienhoofd. Hoeveel procent van de opbrengst gaat naar mij? vraagt Ramona aan Jessie. En voegt eraan toe dat ze die uitspraak vaak gebruikt. Dat hij de ballen heeft om mijn zin hierop te doen mompelt ze. Jessie vindt op zijn beurt dat Ramona geen gelijk heeft. De Ukoe heet nou eenmaal Stuk en daar is deze trui op gebaseerd. De koe was hier eerder dan jij voegt hij eraan toe. Ramona antwoordt nogmaals dat zij een deel van de opbrengst verdient. Ook vindt ze het hypocriet van Jessie. Nog geen week geleden wilde hij dat de koeien het terrein verlieten en nu wil hij er geld mee verdienen. Een deel van de opbrengst gaat naar het dierenfonds, om het voer van de koeien te kunnen betalen legt Jessie uit. De volgende wordt een trui met ik ben woest grapt als hij langsloopt. Ramona is in elk geval niet blij, maar Jessie vindt dat ze zich niet aan moet stellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:36

    Wat krijgt hij er van , hij steekt z’n eigen wel geld in de zak van de shirts al gaat dat in het geheim in zijn zak
    Hoe komt hij eens aan dat nette pak

  2. maria at 16:51

    Ramona begint het steeds meer hoog in de bol te krijgen. Alleen om die 3 woorden wil zij een aandeel? Omdat zij dat (net als de anderen weleens zeggen) vaak zegt? Wel een lef. Ze denkt en wil overal een slaatje uit slaan en dat ook nog het liefst over de rug van anderen. Bah echt een nare meid hoor .Een geldwolf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *