Ramona is 3.7 kg afgevallen in één week!

Ramona is 3.7 kg afgevallen in één week!

Vorige week had Ramona een dip, haar afvalproces verliep niet bepaald goed. Ze was weer aangekomen en daardoor was alle motievatie was verdwenen. Ze wilde daarom stoppen met afvallen. Uiteindelijk wist Bas haar over te halen om wel weer af te gaan vallen. En met succes, het resultaat mag er zeker zijn! Ramona heeft weer op de weegschaal gestaan en Bas staat er in dpanning naast. De teller loopt op en stopt bij 107.0 kilogram. Wow! reageert Bas. Vervolgens blijft het even stil en de twee kijken elkaar aan. Wow! zegt Bas nogmaals. Je bent 3,7 kilo afgevallen in één week! Ramona is ook erg blij met het resultaat en geeft Bas een high five en een knuffel. Want zonder steun van hem was het niet gelukt. Nu volhouden Ramona!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *