Een sushi drama in Utopia

Een sushi drama in Utopia

Afgelopen avond probeerde Ramona de sfeer nog beter te krijgen in de loods. Maar dat is niet helemaal gelukt, er ontstond een sushi drama…

Afgelopen avond ging de prinsessen dag van Gina gewoon nog door. Gina en Bas krijgen sushi en dat zou Ramona ook wel willen. Ze inventariseert dan ook wie er nog meer zin in heeft. Jessie die dit snel doorkrijgt vindt het prima om eten te bestellen maar de bewoners moeten er dan zelf voor betalen. Ramona vindt op haar beurt dat Jessie maar een negatieve houding heeft. Ik probeer alleen maar iets gezelligs te organiseren voor de groep voegt ze eraan toe. Jessie draait zich vervolgens om kijkt Boyd aan en zegt, ze denkt dat het goed is voor de sfeer als we nu voor een paar meier eten gaan bestellen. Ramona wordt vervolgens boos, want volgens haar is er geen goede sfeer. Echter heeft naast Karin verder niemand enthousiast gereageerd op het idee om sushi te bestellen. Ramona is er klaar mee en besluit om maar een koninklijke maaltijd voor zichzelf te bereiden. Op de vide peuzelt ze wat later deze maaltijd in alle rust op. Als Ramona weer wat rustiger is loopt ze naar Jessie voor een gesprek. Ik bedoelde het goed met de sushi begint ze. En legt uit dat de manier waarop Jessie reageerde niet in goede aarde viel bij haar. We zijn allebei prikkelbaar en ik word verdrietig van het feit dat we steeds ruzie hebben. Jessie bewaart ook liever de vrede en dus leggen de twee het bij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *