Jessie in de stress door bestanden die van de computer zijn verdwenen

Jessie in de stress door bestanden die van de computer zijn verdwenen

Afgelopen avond zat Jessie behoorlijk in de stress. Hij kwam er namelijk achter dat alle documenten voor de financiën van Utopia BV van de computer zijn verdwenen…

En daar snapt Jessie dus helemaal niks van. Het financiën werk is verdwenen. En hij weet zeker dat iemand het verwijderd heeft en hij zal niet rusten tot de dader gevonden is. Aan iedereen die het ook maar horen wil vertelt hij het verhaal van de verdwenen documenten. Rob stelt hem gerust en zegt dat niemand deze belangrijke documenten expres weg zou gooien. Iedereen heeft er namelijk baat bij dat die documenten weer boven water komen.  Ik heb het niet verwijderd hoor roept Ramona al voordat Jessie iets tegen haar kan zeggen. Ik zeg het maar alvast voordat ik weer vals beschuldigd wordt voegt ze eraan toe. Als Jessie zijn probleem met iedereen heeft gedeeld, neemt hij weer zuchtend plaats achter de computer. Wat later klinkt er een positiever geluid. Yes, ik heb het gevonden roept hij. Jessie heeft het bestand terug kunnen vinden tussen de verwijderde items en de man van de financiën doet een klein dansje van vreugde achter de computer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *