Jacco noemt Jessie een narcist

Jacco noemt Jessie een narcist

Tijd voor wat nieuws uit Utopia. Als Jacco met Karin en Victoria in de safezone zit, komt Jessie ter sprake. Jessie wil vanmiddag namelijk een presentatie gaan geven over de cijfers van afgelopen maand. Jacco laat weten dat hij daar niet op zit te wachten en dat hij helemaal geen zin heeft om ernaar te luisteren. Ook gedraagt Jessie zich volgens Jacco de laatste tijd totaal niet leuk. Ik vind het erg vervelend dat Jessie mij de hele tijd op van alles aanspreekt. Hij moet echt oppassen en normaal doen. Het is de grootste narcist die ik ooit heb gezien vervolgd hij boos. Wanneer Cemal plotseling de safezone binnenkomt, is het gesprek abrupt afgelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *